Despre mine

Salutare, numele meu este Theodor, mi se spune teko . Am aceasta porecla de vreo 5-6 ani cam asa…de cand imi ziceau colegii in clasele mici .. prietenii pe la bloc, porecla derivand chiar de la numele meu Teo, teko , tot una , si asa am ramas si am sa raman si peste ani… Sunt pasionat de arta, bun gust si realitate, nu-mi place sa aberez sau sa visez . Nu ca nu mi-ar placea sa visez, dar nu imi place sa bat campii, sunt un visator asadar, un visator cu ochii deschisi si picioarele pe pamant, independent si cat mai deschis discutiilor si persoanelor ce ma apreciaza pentru ceea ce fac.
Sunt zodia Gemeni, sunt nascut in luna Mai pe 26 , o zi foarte importanta pentru mine, si este chiar si numarul meu norocos,nuprea cred in chestii de genul dar sunt bune ca iti fac viata mai roz din monotonia negrului si griului.
Apreciez tot ce tine de mecanica, curse auto si tuning, sunt pasionat de tot ce arata bine , de la desene si proiecte pana la fete [ nu ca as fi singurul, dar imi plac fetele frumoase si cu suflet mare ] . Sunt genul de persoana serioasa ce se implica total in lucruri serioase, nu-mi bat joc de ceea ce fac si incerc sa fiu cat mai serios .
Presupun ca am facut multe lucruri pentru varsta mea , apropo am 15 ani ,sunt din ’95 , paote ca nu par, dar , asta-s eu ,  just teko. In toata puterea cuvantului.

Am deschis acest blog pentru ca imi place foarte mult sa discut , sa vorbesc, sa ma exteriorizez prin discutii si articole, am o gura cat America, stiu , dar uneori gura aia mare este foarte folositoare, ma descurc cu orice si aduc argumente cat se poate de realiste pentru fiecare contradictoriu pe care il am.

Sunt pasionat de asemenea de tot ce tine de „Management” pentru ca in toti 15 ani ai mei , 3-4 au fost pierduti stand pe forumuri de pe la 9-10 ani , citind si informandu-ma de tot ce tine de afaceri,management,investitii si bani, astefel incat la varsta mea frageda sa nu-mi pot lua teapa, in romanica noastra tepele fiind intalnite peste tot… Sunt multumit cu ce am facut pana acum ,altii la varsta mea se jucau cu masinutele si eu incerc sa fiu cat mai in tema cu economia si preturile reale, pentru a avea tot ce-mi trebuie cu un buget redus.

    • Adryan
    • 31 august 2010

    Salut!As vrea daca poti sa i-mi lasi un email cu id tau sa vb mai multe despre pista de karting.Sunt foarte interesat si poate vin si eu cu vreo idee si plus ca vreau sa vb anumite lucruri cu tine care nu pot sa le insir aici.

    Iti multumesc mult si astept email-ul de la tine!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu